Wagenpark verzekering

Wat is een Wagenpark Verzekering?

Beschik jij of jouw onderneming over een heus wagenpark? Neem dan het zekere voor het onzekere, en zorgt voor de geschikte verzekering. De Boever Verzekeringen is gespecialiseerd in het faciliteren van alle verzekeringen en preventie-opvolging van jouw wagenpark. Dit realiseren we door:

  • Het uitwerken van een verzekeringsprogramma op maat
  • Een eenvoudige werkwijze (1 vlootpolis en een systeem van voorschotpremies en een jaarlijkse premie-afrekening)
  • Continue analyse van jouw schadegevallen. Hierbij zorgen we voor korte opvolging van de schadedossiers. Daarnaast brengen we voor jou in kaart hoe de schades van je wagenpark evolueren, wat de meest voorkomende oorzaken zijn en welke chauffeurs de schades veroorzaken. Zo kan jij een preventiebeleid uitvoeren op maat.
  • Automatische tariefherziening op basis van een marktconsultatie wanneer je schaderatio hiertoe mogelijkheden biedt.
Biedt De Boever Verzekeringen nog andere Transportverzekeringen voor bedrijven aan?

Ja! Ook voor een CMR-verzekering (Aansprakelijkheid van de Beroepsgoederenvervoerder over de Weg), een CTA-verzekering (Container Trailer Verzekering) en een verzekering voor Vervoer van Goederen voor Eigen Rekening kan je als onderneming bij ons terecht.

Biedt De Boever Verzekeringen ook verzekeringen voor landbouwvoertuigen aan?

Ja! Ook jouw landbouwvloot verdient de beste bescherming. Lees meer over wat we kunnen aanbieden voor jouw agrarische onderneming en laat een voorstel op maat uitwerken door onze experten. We leren je graag kennis maken met onze verzekering Casco Uitgebreid en onze Castrol Performance Plan verzekering.
Hoe weet ik hoe mijn Wagenpark Verzekering eruit moet zien?

Elk wagenpark heeft andere pijn- en aandachtspunten. De Boever Verzekeringen zet haar expertise in om jou of jouw bedrijf met een gerust hart de baan op te sturen. Door onze online vragenlijst in te vullen kunnen wij jou een verzekering op maat aanbieden.

Hoe weet ik welke verzekering ik nodig heb?
Hieronder geven wij een kort en bondig overzicht van al onze verzekeringen voor ondernemingen. Klik gerust door voor meer informatie, bekijk ook onze verzekeringen voor particulieren en landbouw- en werkmachines of neem contact met ons op.