Zoeken

NL | FR

Verzekeringen voor landbouw- en werkmachines

Voor wie is de verzekering Casco Uitgebreid en Castrol Performance Plan interessant?

Als verkoper of eigenaar van landbouw- en/of werkmaterieel besef je als geen ander de waarde van deze voertuigen. Zo weet je ook dat een nieuwe tractor, graafmachine of kraan best een stevige duit kan kosten. Het kan bijgevolg interessant zijn om dit soort materieel optimaal te beschermen tegen schade. Hierbij helpt Group De Boever verzekeringen je graag!

We zorgen voor een verzekering op jouw maat die al je landbouw- en werkmateriaal of dat van je klant verzekert tegen alle mogelijke interne en externe oorzaken. Dankzij de verzekering Casco Uitgebreid en de verzekering Castrol Performance Plan maak je jezelf niet langer zorgen over schade aan tractoren, graafmachines of eender welk landbouw- of werkmaterieel.

Wat houdt de verzekering Casco Uitgebreid in?

De verzekering Casco Uitgebreid beschermt landbouwmaterieel zoals tractoren, oogstmachines en verreikers, maar ook werkmaterieel zoals kranen, wielladers, en heftrucks. Verlies of schade van het verzekerde materieel wordt vergoed wanneer de schade te wijten is aan… 

  • een van buiten aankomend onheil (externe oorzaken zoals ongevallen, brand, diefstal, glasbreuk, natuurrampen en vandalisme).
  • de aard of een gebrek van het verzekerde object zelf (eigen gebrek schade alsmede de gevolgen (aan het verzekerde object) van eigen gebrek) .

Daarnaast gelden er extra voordelen indien de machine onderhouden wordt bij een door de fabrikant erkende dealer.

  • Kosten voor het huren van een vervangmachine tijdens de periode van herstelling worden vergoed tot maximum € 5.000 (wachttijd van 2 dagen, gedurende max. 14 dagen)
  • Voor objecten tot 5 jaar oud: vergoeding in geval van totaal verlies in nieuwwaarde (indien ouder dan 5 jaar, of indien niet voldaan is aan deze voorwaarden is er vergoeding in werkelijke waarde) 
  • Gedurende de eerste 36 maanden na datum 1e ingebruikname is er geen toepassing “aftrek voor slijtage” 

Dit alles voor een zeer scherpe prijs, zowel voor nieuw als minder nieuw (jonger dan 3 jaar oud en/of max. 3.500 draaiuren) materieel!

Wat houdt de verzekering Castrol Performance Plan in?

De Castrol Performance Plan verzekering voldoet aan dezelfde specificaties en mogelijkheden als de verzekering Casco Uitgebreid, maar dan met een specifieke focus voor klanten van Castrol olie- en smeermiddelen. De aanpak is volledig op hun maat en biedt tal van extra voordelen.

Hoe weet ik hoe mijn verzekering voor landbouw- en werkmachines eruit moet zien?
Om jouw offerte op te stellen, hebben wij enkele gegevens nodig van jou of jouw klant om een persoonlijke aanpak te kunnen garanderen. Door onze online vragenlijst in te vullen kunnen wij jou een verzekering op maat aanbieden.

Bekijk gerust ook onze verzekeringen voor particulieren en ondernemingen of neem contact met ons op voor meer info.