Employee Benefits

Wat zijn Employee Benefits?

Employee benefits zijn extralegale voordelen die jij als werkgever aan jouw werknemers kan geven naast de klassieke verloning. Zo bouw je een aantrekkelijk verloningspakket op voor jouw team. Voel zelf de voordelen die Employee Benefits bij de aanwerving en retentie van personeel!

De mogelijke verzekeringsoplossingen zijn:

Hospitalisatieverzekering

Het is mogelijk om via een Hospitalisatieverzekering alle werknemers te verzekeren onder één polis. Ook de gezinsleden van werknemers kunnen optioneel aangesloten worden aan gunstige voorwaarden.

Groepsverzekering voor werknemer

Een Groepsverzekering is een door de werkgever gefinancierde en aanvullende pensioensverzekering. Naast het streven naar een externe pensioenfinanciering, kan het premiebudget gekozen worden voor aanvullende risicowaarborgen zoals een verhoogde overlijdensdekking, premieterugbetaling bij arbeidsongeschiktheid van de werknemer en het verzekeren van een gedeelte van het loon in geval van arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval.

Hoe weet ik welke Employee Benefits ik kan kiezen?

Elk team is anders, zowel qua profielen als qua grootte. Zowel qua Hospitalisatieverzekering als qua Groepsverzekering zijn er tal van mogelijkheden. Door onze online vragenlijst in te vullen kunnen wij jou een verzekering op maat aanbieden.

Hoe weet ik welke verzekering ik nodig heb?
Hieronder geven wij een kort en bondig overzicht van al onze verzekeringen voor ondernemingen. Klik gerust door voor meer informatie, bekijk ook onze verzekeringen voor particulieren en landbouw- en werkmachines of neem contact met ons op.