Verzekering voor alle Elektronica Risico’s

Wat is een Verzekering voor alle Elektronica Risico’s?

Is er in jouw bedrijf heel wat informaticamaterieel aanwezig? Dan is een Verzekering voor alle Elektronica Risico’s als aanvulling op de Brandverzekering voor Ondernemingen een veilige keuze.

Deze aanvullende verzekering verzekert jou tegen alle mogelijke materiële schade (inclusief vandalisme en diefstal) van je informaticamaterieel. Daarnaast komt de verzekering tussen in bijkomende kosten naar aanleiding van materiële schade, bijvoorbeeld extra bedrijfskosten en kosten voor herinstallatie van data en software.

Het informaticamaterieel is veel ruimer verzekerd in deze polis dan in een polis voor brand handel. Bovendien is de Verzekering voor alle Elektronica Risico’s erg betaalbaar.

Hoe weet ik hoe mijn Verzekering voor alle Elektronica Risico’s eruit moet zien?

Om een correcte prijsinschatting voor deze polis voor jouw bedrijf te maken, hebben we een beeld van jouw specifieke situatie nodig. Door onze online vragenlijst in te vullen kunnen wij jou een verzekering op maat aanbieden.

Hoe weet ik welke verzekering ik nodig heb?
Hieronder geven wij een kort en bondig overzicht van al onze verzekeringen voor ondernemingen. Klik gerust door voor meer informatie, bekijk ook onze verzekeringen voor particulieren en landbouw- en werkmachines of neem contact met ons op.