Zoeken

D&O Bestuurders- aansprakelijkheid

Wat is een verzekering D&O Bestuurdersaansprakelijkheid

Wat is een verzekering D&O Bestuurders- aansprakelijkheid

Als bestuurder, manager of directeur van je bedrijf, ongeacht de grootte of aard van jouw activiteiten, draag je belangrijke verantwoordelijkheden. Net omdat jouw verantwoordelijkheden zou groot zijn, zou dit jammer genoeg kunnen leiden tot schadeclaims voor effectief of beweerde schending van verplichtingen, nalatigheid, fouten en verzuim.

De Bestuurdersaansprakelijkheidspolis beschermt jouw privé vermogen in de situatie waarbij jij persoonlijk gehouden wordt tot betalen van schade. De verzekering voorziet ook in tussenkomst voor de verdedigingskosten, zowel bij burgerrechtelijke alsook strafrechtelijke procedures, voortvloeiende uit een schade-eis ingesteld tegen jou in je hoedanigheid als bestuurder.

Hoe weet ik hoe mijn verzekering D&O Bestuurdersaansprakelijkheid eruit moet zien?
Hoe weet ik hoe mijn verzekering D&O Bestuurders- aansprakelijkheid eruit moet zien?

Jij hebt als bedrijfsbestuurder unieke en belangrijke verantwoordelijkheden. Net daarom verdien jij een verzekeringsaanpak die echt bij jouw functie past. Door onze online vragenlijst in te vullen kunnen wij jou een verzekering op maat aanbieden.

Hoe weet ik welke verzekering ik nodig heb?
Hieronder geven wij een kort en bondig overzicht van al onze verzekeringen voor ondernemingen. Klik gerust door voor meer informatie, bekijk ook onze verzekeringen voor particulieren en landbouw- en werkmachines of neem contact met ons op.