Beroeps- aansprakelijkheid

Wat is een verzekering Beroepsaansprakelijkheid

Verricht jij of jouw onderneming intellectuele prestaties? Denk aan functies zoals IT en businessconsultants, accountants, juridische beroepen, architecten, studiebureaus, artsen en medische beroepen, dierenartsen, financiële tussenpersonen en vertaalbureaus.

Overweeg dan de verzekering Beroepsaansprakelijkheid voor het dekken van schade veroorzaakt aan derden voortvloeiend uit een intellectuele beroepsfout in de uitoefening van de beroepsbezigheid.

De verzekering Beroepsaansprakelijkheid wordt als een aanvullende waarborg in de polis BA Onderneming of in een aparte polis onderschreven.

Hoe weet ik hoe mijn verzekering Beroepsaansprakelijkheid eruit moet zien?

We zitten graag aan tafel met jou om een blik te werpen op hoe de intellectuele prestaties binnen jouw bedrijf uitgevoerd worden en welke risico’s hierbij komen kijken. Door onze online vragenlijst in te vullen kunnen wij jou een verzekering op maat aanbieden.

Hoe weet ik welke verzekering ik nodig heb?
Hieronder geven wij een kort en bondig overzicht van al onze verzekeringen voor ondernemingen. Klik gerust door voor meer informatie, bekijk ook onze verzekeringen voor particulieren en landbouw- en werkmachines of neem contact met ons op.