Search

Brandverzekering voor Ondernemingen

Een brandverzekering voor het bedrijfsgebouw vraagt om een aanpak om een aanpak op maat door jouw verzekeringsmakelaar, zowel qua opmaak van het contract als op vlak van continue opvolging van het dossier. De Boever Verzekeringen garandeert deze werkwijze aangepast aan jouw noden. Zo ben én blijf jij optimaal verzekerd.

We verzekeren bijvoorbeeld materiële schade ten gevolge van verlies of beschadiging van jouw bedrijfsgoederen. Maar ook een juiste dekking voor diefstal van goederen, voor schade ten gevolge van temperatuurschommelingen én voor bedrijfsverlies naar aanleiding van materiële schade zijn van cruciaal belang.

Onze verzekeringsadviseurs staan klaar om voor jou een op maat gemaakte brandverzekering uit te werken. Door de brede waaier aan verzekeraars waarmee we samenwerken bieden we een systeem van medeverzekering aan. Zo onderschrijven we ook polissen voor moeilijkere risico’s en voor risico’s met hoge te verzekeren kapitalen.

Hoe weet ik hoe mijn Brandverzekering voor Ondernemingen eruit moet zien?

Bij Brandverzekeringen voor Ondernemingen is een aanpak specifiek voor jouw bedrijf en haar noden de norm. Door onze online vragenlijst in te vullen kunnen wij jou een verzekering op maat aanbieden.

Hoe weet ik welke verzekering ik nodig heb?
Hieronder geven wij een kort en bondig overzicht van al onze verzekeringen voor ondernemingen. Klik gerust door voor meer informatie, bekijk ook onze verzekeringen voor particulieren en landbouw- en werkmachines of neem contact met ons op.