Zoeken

Machinebreuk Verzekering

Wat is een Machinebreuk Verzekering?

De Machinebreuk Verzekering richt zich op materiële schade aan machines of toestellen die gebruikt worden voor de uitoefening van een bedrijfsactiviteit.

De basiswaarborg van een Machinebreuk Verzekering is een dekking van materiële schade. Afhankelijk van de verzekeraar en de aard van de machine is dit een verzekering van het type “opsomming van gedekte gevaren”  of van het type “alle risico’s behalve wat uitgesloten is”.

De verzekering kan uitgebreid worden met waarborgen zoals diefstal, arbeidsconflicten, schade aan voetstukken of funderingen.

Hoe weet ik hoe mijn Machinebreuk Verzekering eruit moet zien?

Een Machinebreuk Verzekering vraagt naar een aanpak op maat met het oog op een gepaste dekking voor jouw machines en installaties. Onze adviseurs analyseren graag je machinepark en werken een op maat gemaakte offerte uit.

Hoe weet ik welke verzekering ik nodig heb?
Hieronder geven wij een kort en bondig overzicht van al onze verzekeringen voor ondernemingen. Klik gerust door voor meer informatie, bekijk ook onze verzekeringen voor particulieren en landbouw- en werkmachines of neem contact met ons op.