Rechtsbijstands- verzekering

Wat is een rechtsbijstandsverzekering

Wat is een rechtsbijstands-verzekering

Een aparte Rechtsbijstandsverzekering gaat verder dan de waarborgen die in diverse bedrijfsverzekeringen (bijvoorbeeld in de Verzekering van het Wagenpark, in de Objectieve Aansprakelijkheid na Brand en Ontploffing, of in de polis Burgerlijke Aansprakelijkheid voor Ondernemingen) omvat zitten.

De polis Rechtsbijstand Onderneming komt op maat van jouw onderneming en verzekert een brede waaier aan juridische geschillen zoals burgerlijk verhaal, burgerlijke verdediging, strafrechtelijke verdediging, rechtsbijstand na brand, arbeids- en sociaal recht en fiscaal recht.

Hoe weet ik hoe mijn Rechtsbijstandsverzekering eruit moet zien?
Hoe weet ik hoe mijn Rechtsbijstands- verzekering eruit moet zien?

Net omdat een Rechtsbijstandsverzekering een extra polis is en omdat er tal van mogelijkheden te verzekeren zijn, bekijken we graag wat er precies bij jouw situatie past. Door onze online vragenlijst in te vullen kunnen wij jou een verzekering op maat aanbieden.

Hoe weet ik welke verzekering ik nodig heb?
Hieronder geven wij een kort en bondig overzicht van al onze verzekeringen voor ondernemingen. Klik gerust door voor meer informatie, bekijk ook onze verzekeringen voor particulieren en landbouw- en werkmachines of neem contact met ons op.