Ongevallenverzekering

Ongevallen- verzekering

Wat houdt een ongevallenverzekering in?

Een ongevallenverzekering dekt financiële gevolgen van een ongeval. Een ongeval (thuis, tijdens het uitoefenen van je hobby of in het verkeer) kan immers naast medische kosten ook leiden tot inkomensverlies in het geval van een tijdelijke of blijvende invaliditeit. Daarnaast kan een ongeval met een overlijden als gevolg ook financiële gevolgen hebben voor jouw nabestaanden.

Hoe weet ik wat voor ongevallenverzekering ik nodig heb?

De Boever Verzekeringen biedt een brede waaier aan ongevallenverzekeringen aan. Om te weten wat voor ongevallenverzekering het best zou aansluiten bij jouw behoeften, kan je online een offerte aanvragen. Je ontvangt onmiddellijk een offerte van één van onze verzekeraars. Op basis van de ontvangen informatie gaan wij na of we je nog betere voorwaarden kunnen aanbieden via één van onze partner verzekeraars.

Hoe weet ik welke verzekering ik nodig heb?
Hieronder geven wij een kort en bondig overzicht van al onze verzekeringen voor particulieren. Klik gerust door voor meer informatie, bekijk ook onze verzekeringen voor bedrijven en landbouw- en werkmachines of neem contact met ons op.